top of page

Bootcamp

bgImage

Het klinkt veel spannender dan dat het is, maar het is niets anders dan het uitvoeren van diverse fitnessoefeningen, zowel met alleen je eigen lichaam als met materiaal in de buitenlucht en veelal in circuitvorm. 

 

Je traint samen, maar toch ook apart. Ieder op eigen niveau en tempo. Instromen is dus heel eenvoudig. Je leert al snel mensen kennen, je motiveert elkaar onderling, geen enkele les is hetzelfde en geen enkele spier in je lichaam wordt overgeslagen. Je wordt fitter, sterker en slanker. 

Ik begeleid je intensief en ook wanneer je een blessure hebt kan ik je tijdens de training adviseren over alternatieve oefeningen. 

 

Ik werk met een 10-rittenkaart. De 10-rittenkaart staat op naam en is alleen binnen het gezin overdraagbaar, voor elk gezinslid wordt 1 les afgevinkt. 

De 10-rittenkaart is een half jaar geldig. Bij een blessure bevries ik in overleg de duur van de geldigheid. Maak je om wat voor reden dan ook de 10-rittenkaart niet vol en stop je definitief, dan vindt geen restitutie plaats. Alleen een gezinslid kan de 10-rittenkaart dan alsnog volmaken. 

 

Wanneer je structureel (wekelijks en voor langere tijd) personal training bij me hebt, heb je recht op 50 % korting op je rittenkaart.  

 

Als je interesse hebt en een keer een proefles wilt meedraaien of vragen hebt, mail, app of bel me gerust.

Bedrijfsbootcamp

(of sportclub/familie/vriendengroep)

bgImage

Vind je het belangrijk dat je medewerkers fit en gezond zijn? Of wil je dat, ter bevordering van de samenwerking en een goede werksfeer, je medewerkers elkaar beter leren kennen? Misschien wil je gewoon een gezellig (maar vooral sportief en uitdagend) bedrijfsuitje organiseren en ben je klaar met bowlen, karten en bloemschikken?


Boek dan een uurtje bedrijfsbootcamp bij Bootcamp Druten!!


- Direct na werktijd

- In de buitenlucht, in het Drutens Bosje, of op een geschikte locatie in de buurt van je bedrijf

- Voor beginners en gevorderden

- Begeleiding door een ervaren fitnessinstructeur


De bedrijfsbootcamp kan ook nog uitgebreid worden met een hapje en een drankje.


Je kunt ook kiezen voor een zogenaamde POWERWALK of BIKE BOOTCAMP; resp. stevig doorwandelen of mountainbiken met diverse fitnessoefeningen tussendoor.


Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden en prijzen betreffende de bootcamp of wil je een arrangement boeken? Mail, app of bel me gerust. 


Ook een structurele bedrijfsbootcamples (iedere week voor of na werktijd) op de werkplek of in de omgeving is mogelijk. 


Natuurlijk kunnen ook sportclubs, families en vriendengroepen hiervoor bij mij terecht. 

bottom of page